A portrait of the nerd...

fredag, december 18, 2009

Jag vill ha; mer mer...



Den 15 december blev jag moster åt en liten flicka på 3,5 kg. Min lillasyster kämpade tappert. Nu längtar jag tills hon få komma hem så vi kan få träffas, och då får hon väl presentera mig för den lilla skrutten också. Jag har börjat läsa Ronja Rövardotter nu som jag sedan tänkte läsa för den lilla. Hoppas hon kommer att tycka om mig!






Johan är glad att bebin kommit nu, endast 3 dagar senare än honom själv. Så han hoppas att bebins födelsedag ska överskugga hans egen. Men i år kom han inte undan.


Jag och föräldrarna uppvaktade med paket på sängen. Efter frukosten bar det av ner på stan och Universeum. Det var ett tag sedan vi var där och lite hade dom faktiskt gjort om. Det tuffaste var nog APORNA!!! Fast jag gillade även myrrören.





På kvällen gick vi ner till det röda lejonet och åt födelsedagsmiddag. Perfekt avslutning på dagen.

Jag har nu gjort klart ytterliggare en frukt till skruttens samling. En apelsin! Får väl ägna julhelgen åt att göra ananasen, om inte Johan vill att jag gör klart hans Chtulu förstås.


Syster Pia har varit bortrest i Thailand ett par veckor nu. Jag är inte alls avundsjuk... Så hennes lilla hund har bott hos lillasyster. Men ett par dagar fick hon bo hos mig när lillsystern skulle ut på annat. Det var himla mysigt och jag hoppas hon kommer på besök snart igen.



Nu är det bara dagar kvar till julafton och lite julledigt. I år bär det av till Vadstena. Det ska bli så skönt att komma bort ett tag. I år ska vi ha något på julbordet som jag inte ätit på mer än 15 år... Astrid och aporna har börjar tillverka vegetarisk julskinka! "Julskinka utan rumpa" och "fuskkött är den nya grisen". Denna går att få tag på i Gröna boden på Vasaplatsen, om man bor i Göteborg dvs. Tyvärr har vi inte hunnit smaka än utan tänkte spara den till självaste julafton. Jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig men jag kan nog lova att den iallafall är godare än den där griljerade kålroten jag åt för några år sedan :)