A portrait of the nerd...

onsdag, september 05, 2007

Ett tag sedan sist

Vad har hänt? Inte så mycket egentligen. Det är väl därför det inte skrivits så mycket. Det har blivit riktigt kallt här, en morgon var det så lite som 7 grader. brrr...

Här om veckan fick vi chansen att träffa 2 mycket trevliga människor från skottland, vänner till våra grannar. Det blev god mat och mycket fikande men tyvärr blev det inte så långvarigt. Det kan nog dock bli ett kärt återseende i england senare i höst! Här ser vi "skotte", granne, "skotte"!


Bara för ett par dar sedan kom våra kära amerikaner till oss! Så nu blir det massa god mat, cykling och allmänt skoj i 2,5 veckor framåt! Woho!

Vi tog en tur med club komet rouleur i går, till hönö. Vi blev tappra 5 personer! Bästa uppslutningen hittills! Det var en upplevelse! Vi fick trängas med långtradare, klättra över jordvallar och tom åka färja.

Väl där bestämde vi oss för att Öckerö var trevligare (det luktade faktiskt riktigt illa på Hönö) och åkte dit. Fikade på Nimbus. Dom hade veganvänliga delicatobollar så det passade utmärkt. Sen bar det av hemåt igen. Eftersom det var tisdag så passade vi på att titta in på Veloform. Har kollat in ett par nya pedaler så idag blir det nog uppgradering! Bild kommer senare! Kvällen avslutandes sedan på allas våran Silverkällan!


Har pga den annalkande vintern uppgraderat min keps något. Cykelkeps 2.0! Testkörde den till höno och jag är minst sagt nöjd! Observera dom nedfällbara öronlapparna! Så nu ska det ut och ylletygsshoppas!