Maten!
Då kommer här en liten nyårsmiddags resume. Får nog säga att den blev lyckad! Vi blev inte proppis förens efter desserten heller. Så det var ganska bra avvägt. Dessutom var allt vegansk förutom osten då. Vi började med en liten improviserad ceviche, baserad på tångkaviar.
Sedan åt vi en jordärtskockscreme toppad med palsternacka och purjolök som jag finstrimlat och friterat.
Till huvudrätten åt vi ett örtmarinerat tzayspett med rotfruktsplättar; en med rödbeta, en med palsternacka och en med morot. Till det fick man en liten sallad på sparris, ruccola och spenat. Samt en yogurt örtsås
Sen blev det ostbricka med 4 olika spännande ostar.
Till dessert åt vi en vegans creme brule med en liten fruktsallad.
Efter våran middag så åkte vi till kollektivet för att vara lite mer sociala. Här finns bilderna.
Sedan åt vi en jordärtskockscreme toppad med palsternacka och purjolök som jag finstrimlat och friterat.
Till huvudrätten åt vi ett örtmarinerat tzayspett med rotfruktsplättar; en med rödbeta, en med palsternacka och en med morot. Till det fick man en liten sallad på sparris, ruccola och spenat. Samt en yogurt örtsås
Sen blev det ostbricka med 4 olika spännande ostar.
Till dessert åt vi en vegans creme brule med en liten fruktsallad.
Efter våran middag så åkte vi till kollektivet för att vara lite mer sociala. Här finns bilderna.
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home